Popeyes взима ли Apple Pay?

Това е въпрос, който нашите експерти получават от време на време. Сега имаме пълното подробно обяснение и отговор за всеки, който се интересува!

Попитан от: Alaina McDermott
Резултат: 4,2/5(32 гласа)

да , Popeyes приема Apple Pay като метод на плащане в ресторанта и чрез приложението! Popeyes приема Apple Pay от 2019 г. в магазина и малко по-късно чрез тяхното приложение.

Можете ли да платите с телефон в Popeyes?

да Popeyes приема Google Pay като метод на плащане в ресторанта! Popeyes приема Google Pay от 2019 г., заедно с други методи за безконтактно плащане като Apple Pay и Samsung Pay.

Къде се приема Apple Pay?

Някои от партньорите на Apple включват Най-добра покупка , B&H Photo, Bloomingdales, Chevron, Disney, Dunkin Donuts, GameStop, Jamba Juice, Kohl's, Lucky, McDonald's, Office Depot, Petco, Sprouts, Staples, KFC, Trader Joe's, Walgreens, Safeway, Costco, Whole Foods, CVS, Target , Publix, Taco Bell и 7-11.

Chick Fil приема ли Apple Pay?

Apple Pay се предлага в допълнение към собствената технология Mobile Pay на Chick-fil-A, която е достъпна чрез приложението Chick-fil-A. ... В магазините Apple Pay работи с iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus и Apple Watch.

Chipotle приема ли Apple Pay?

да , Chipotle приема Apple Pay като метод на плащане! Chipotle започнаха да пускат Apple Pay в своите ресторанти през септември 2020 г. и през мобилното си приложение преди това.

Как да използвате Apple Pay — Поддръжка на Apple

Намерени са 18 свързани въпроса

Burger King приема ли Apple Pay?

За жалост, Burger King не приема Apple Pay тъй като те премахнаха поддръжката на приложението за iOS от услугата за приложения за онлайн поръчки. Освен това, Burger King не приема Apple Pay в магазина, в приложението BK или в drive-thru. Вместо това Burger King приема Venmo, кредитни карти, дебитни карти и пари в брой.

Какви приложения използват Apple Pay?

Уебсайтовете и приложенията, които приемат Apple Pay, включват:

  • Airbnb.
  • Дънкин Донътс.
  • Etsy.
  • Expedia.
  • Фанданго.
  • Groupon.
  • Grubhub.

Всички Walgreens имат ли Apple Pay?

Walgreens наистина приема Apple Pay като метод на плащане . Можете да го използвате на уебсайта walgreens.com, в приложението Walgreens или в магазините. Въпреки това не можете да го използвате, за да купувате фото продукти онлайн. Можете да добавите вашата Walgreens Balance Rewards карта към Apple Pay и да получавате 3% Daily Cash, когато използвате Apple Card с Apple Pay.

Можете ли да използвате Apple Pay в Sonic?

Безопасно ли е използването на Apple Pay в приложението SONIC? да . Apple Pay е много сигурен метод на плащане.

Home Depot има ли Apple Pay?

За жалост, Home Depot не приема Apple Pay в магазина или онлайн от 2021 г , нито планира да направи това в обозримо бъдеще. Клиентите ще трябва да използват PayPal в магазина или да пазаруват онлайн, за да използват телефона си при плащане. Apple Pay може да се използва в Target, Ace Hardware, Meijer и Costco.

Cookout има ли Apple Pay?

Cookout е друг ресторант, който приема Apple Pay за поръчки . Ако някога посетите Cook Out, опитайте да използвате Apple Pay като метод на плащане за плащане на поръчки.

Можете ли да използвате Apple Pay в Target?

Продажби с множество методи на плащане: Членовете на екипа на магазина могат да приемат както кредитна, така и дебитна карта или EBT карта за всяка продажба. ... Мобилни плащания като Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay или всеки безконтактен цифров портфейл. Alipay е одобрени в оторизирани магазини само. Campus Cash е одобрен само в оторизирани магазини.

Мога ли да използвам Apple Pay в Walmart?

Не, Walmart не приема Apple Pay онлайн или в магазина , но можете да използвате Walmart Pay или Venmo за покупки онлайн и в магазина. Подобно на други мобилни портфейли, Walmart Pay се свързва с основни кредитни карти, дебитни карти, карти за подаръци на Walmart и предплатени карти. Но това не означава, че не можете да използвате своя iPhone, за да плащате в Walmart.

Dollar Tree приема ли Apple Pay?

В допълнение, нашите представители за поддръжка на клиентски поръчки са на разположение, за да ви помогнат при плащането на вашата онлайн поръчка с електронен чек. Можете да се свържете с нас на 1-877-530-TREE (8733). Не можем да приемаме поръчки за покупка , купони, Google Wallet или Apple Pay в момента.

Може ли Apple Pay да се използва за покупки в приложения?

да , можете да използвате парите, получени в Apple Pay Cash за покупки в приложението.

Какви са недостатъците на Apple Pay?

Минуси:

  • Ограничена употреба: Apple pay се предлага в iPhone 6 и по-нови и iPad 2 или по-нови версии.
  • Приемане: Не всички търговци на дребно използват терминал за мобилни плащания, така че трябва да носите портфейла си, за да пазарувате.

Защо не мога да плащам с Apple Pay онлайн?

Отидете в лентата с менюта на Safari, щракнете върху Safari > Предпочитания, след което изберете раздела Поверителност. След това се уверете: Разрешете на уебсайтовете да проверяват дали Apple Pay е настроен е избран. Потвърждавам, че опцията е отметната както на моя Mac, така и на моя iPhone.

Как да използвам Apple Pay на моя iPhone?

Погледнете своя iPhone, за да се удостоверите с Face ID, след което задръжте горната част на вашето устройство близо до четеца, за да платите . iPhone с Touch ID: Дръжте устройството си близо до четеца, без да поставяте пръста си върху Touch ID. Когато се появи вашата карта по подразбиране, докоснете я, след което докоснете, за да изберете друга карта. Поставете пръста си върху Touch ID, за да платите.

Можете ли да използвате Apple Pay за плащане онлайн?

Можете да използвате Apple Pay за плащане онлайн в Safariдве, 3или в рамките на приложения, когато видите Apple Pay като опция за плащане . Докоснете бутона Apple Pay или изберете Apple Pay като метод на плащане. ... Apple Pay съхранява тази информация, така че няма да е необходимо да я въвеждате отново.

Dunkin Donuts взема ли Apple Pay?

да , Dunkin приема Apple Pay като метод на плащане в магазина и чрез тяхното мобилно приложение!

Приемат ли Little Caesars Apple Pay?

Само картови плащания и В момента се приемат Apple Pay .

KFC плаща ли Apple?

да KFC приема Apple Pay като метод на плащане в ресторанта и на автостоянката ! KFC е един от ранните потребители на Apple Pay, като се поддържа като опция за плащане от 2016 г.

PetSmart има ли Apple Pay?

PetSmart наистина приема Apple Pay като метод на плащане в магазина от 2021 г. ... Други методи на плащане, които PetSmart приема, включват пари в брой, кредитни/дебитни карти и различни методи за безконтактно плащане.