Как да получите билет за обединяване mhw?

Това е въпрос, който нашите експерти получават от време на време. Сега имаме пълното подробно обяснение и отговор за всеки, който се интересува!

Попитан от: Dr. Джалил Нолан младши
Резултат: 4,5/5(31 гласа)

Първо, завършете куестове с главен ранг или помогнете на играчи от нисък ранг със SOS мисии да получат VIP билети Joyful и Gratitude. За щастие, Astral Armor Set дава бонус шанс за получаване на VIP билети. След като имате достатъчно билети, тръгнете обратно към Elder Melder в Astera за да получите своите билети за топене на злато MHW!

Все още можете ли да получите билети за обединяване MHW?

Обикновено по време на сезонни празници се предлага един билет за обединяване на злато на всеки 24 часа от мини-играта Steamworks. Но сега (за кратко) можете да ги отглеждате .

Как получавате точки на топене в MHW?

Единственият начин, по който можете да събирате Точки за обединяване, е чрез разграждане на други елементи като гориво . Един елемент, който може да развалите, е Silver Wyverian Print. Като пример, ако искате плочата Odogaron, но не искате да си правите труда да убиете Odogaron, можете да платите 200 точки за изследване и 100 точки за топене, за да я създадете.

Как се получават билети за топене на стомана MHW?

от правейки Steamworks по време на фестивали , имате шанс да получите билети за топене на стомана.

Как се получава билет за топене на сребро?

Можете също да вземете Silver Melding билети от конвертиране на вашите специфични за фестивала билети в Elder Melder .

Пълна разбивка на MHW Melding Tickets - Steel, Silver, Gold, Astral + droprates за декорация (MHWIB)

Намерени са 40 свързани въпроса

За какво е билетът за астрално сливане?

Iceborne е материал за майсторски ранг . Тези полезни части се събират и събират от Ловците, за да подобрят своето оборудване и представяне на полето.

Какво да правя с билета за топене на злато?

Можете да конвертирате Gold Melding Tickets в Декорациите свършиха при Elder Melder чрез Guild Alchemy!

Как да получите Streamstone?

Как да придобиете Streamstone. Този материал може да бъде получен от завършване на разследвания за закалени чудовища - ниво на заплаха 2 . След приключението Land of Convergence Story Quest, Ловците могат да намерят следи от Закалени чудовища, докато са на експедиции, за да отключат тези разследвания в Центъра за ресурси.

Как отглеждате златни Wyverian отпечатъци?

Gold Wyverian Print може да бъде получен надеждно чрез изпълнение на няколко задачи, които можете да видите в списъка по-долу:

  1. Изпълнете всички ограничени премии (седмично)
  2. Пълни премии за изследовател на риби.
  3. Пълни награди за изследовател на ендемичен живот.
  4. Помагайте на ловците от по-нисък ранг с куестове.

Как се получават VIP радостни билети?

Как да получите VIP Joyful билет. Препоръчителен начин за получаване на VIP билети е да носете фестивалната броня (което увеличава шансовете за получаване на VIP билети след завършване на куест) и завършване на бързи куестове като Flora Frostbite или Duffel Duty (работи само ако се направи по време на фестивала).

Какъв е първият ритуал на Wyverian?

Първият Wyverian ритуал в Monster Hunter: World ви позволява да конвертирате Streamstones и стари декорации, за да навиете ефективно до три нови декорации . Самите Streamstones определят кое ниво на ритуал искате да завършите. Така че колкото по-голям е ритуалът, толкова по-рядък качествен Streamstone ви е необходим.

Какво да правя с първия си печат на Wyverian?

Обмен за артикули на старейшината Мелдър

First Wyverian Prints се използват главно за размяна на полезни предмети в Elder Melder. Така че, ако ви липсват Max Potions или Mega Potions, не се колебайте да използвате First Wyverian Prints, за да получите малко!

Как да получа отпечатъци от MHW silver Wyverian?

Ако искате да се сдобиете с повече Silver Wyverian Print, ще трябва да го направите попълнете Ограничените премии, които получавате от Центъра за ресурси в Астера . Това са, както подсказва името, бонуси във времето, които изтичат в края на седмицата.

Как се отключва астралната слоеста броня?

Астрална слоеста броня

  1. Придобито от Grand Appreciation Festival през 2020 г.
  2. VIP Билет за благодарност x5 (Куестове за събитие с главен ранг)

Как да получа повече гориво в Steamworks?

Може да се намери В изобилие в Guiding Lands . След като победите последния бос и изчистите основната история, ще отключите новата зона Guiding Lands. Тук ще можете да намерите изобилие от горивни артикули на Steamworks в зоните, различни Mining Outcrops.

Към какво е слаб Nergigante?

Елементарни слабости

Гръмотевиците са слабост с три звезди за Nergigante - това е елементът, който искате да използвате, ако можете. Dragon е двузвездната слабост на Nergigante - това ще причини повече щети от обикновено. Всички останали слабости са просто обичайната оценка с една звезда.

Къде мога да отглеждам скъпоценни камъни на Wyvern?

Можете да получите скъпоценни камъни от Wyvern от Barroth, Jyuratodus и Diablos в пустошта Wildspire, Тоби-Кадачи в древната гора и Радобаан в Гнилата долина. Тъй като има по-голяма плътност на чудовища, които пускат предмета в Wildspire Waste, това е най-доброто място да отидете.

Към кой елемент е слаб Базелгейзе?

Слабости на Базелгейзе

Базелгейзе е най-слабият към гръм .

Как се опетнява Стриймстоун?

Как да получите Sullied Streamstone. Този материал може да бъде получен от завършване на куестове, събиране на терена , или побеждаване на чудовища.

Как да вземете Streamstone на героя?

Как да получите Streamstone на Hero: Blade. Този материал може да бъде получен от Оценка на блестящ потоков камък , открит като награда за завършване на разследвания на Tempered Monster Threat ниво 2 и 3.

За какво са VIP билетите за цвъртящи подправки?

Билет за VIP Sizzling Spice - Основна информация

Рядък билет, получен по време на Sizzling Spice Fest. Може да бъде използвани за изработване на слоеста броня и талисмани .

Как се получават VIP билети за цвъртящи подправки?

Как да получите VIP билет за Sizzling Spice

  1. Награда с много нисък шанс от завършване на мисия, шансът може да се повиши чрез носене на страстния комплект алфа + броня.
  2. Среден шанс да помогнете на играч от ниско ниво да завърши мисия.